Drama voor Dries Roelvink: slechts 41.000 kijkers voor zijn docu Stil in de Stad

Drama voor Dries Roelvink: slechts 41.000 kijkers voor zijn docu Stil in de Stad
Tegenvallende kijkcijfers voor volkszanger

Nieuws :

Stil in de Stad, zo heet de documentaire die Dries Roelvink maakte over de huidige stilte in Amsterdam. Stil is het vanmorgen vermoedelijk ook geweest in huize Roelvink, toen hij de kijkcijfers zag. Slechts 41.000 mensen namen de moeite om het programma te bekijken.

Gemikt op veel interesse
Voorafgaand aan de opnames vertelde de volkszanger op veel interesse van de diverse tv-zenders te rekenen: "Ik denk dat als dit klaar is, het nog een heel gevecht wordt tussen de zenders", zei hij op Radio 538. Dat bleek achteraf toch wat tegen te vallen: alleen RTL Z bleef over en dat is toch niet direct de zender met de hoogste kijkcijferdichtheid. Dat bleek helaas voor Dries ook donderdag niet het geval.

Positieve reacties
Het zal een bittere pil zijn voor Dries, die er ongetwijfeld meer van had verwacht en er veel werk in stak. Hij laat in ieder geval in onderstaande Instagrampost weten veel positieve reacties te hebben gekregen, waarvoor hij de mensen bedankt. Voor wie de documentaire alsnog wil bekijken: Stil in de Stad wordt 9 mei om 15:00 uur nogmaals uitgezonden, wederom op RTL Z.

Stil in de Stad is vooralsnog niet online terug te kijken. Zodra de documentaire beschikbaar is, bekijk je deze op Gids.tv


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Drama voor Dries Roelvink: slechts 41.000 kijkers voor zijn docu Stil in de Stad of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier