Jandino Asporaat presenteert benefietshow Samen één Koninkrijk zaterdag op NPO 1

Jandino Asporaat presenteert benefietshow Samen één Koninkrijk zaterdag op NPO 1
Hulp voor Nederlandse Antillen

Kijktip :

Binnen het Nederlands Koninkrijk zijn er drie autonome landen: Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Omdat ook zij hard worden getroffen door de coronacrisis, vooral vanwege de dalende inkomsten uit toerisme, organiseert Jandino Asporaat de benefietshow Samen één Koninkrijk, die zaterdag te zien is op NPO 1.

Armoede en honger
Door de lockdown en het stilvallen van het toerisme dreigt er een enorme humanitaire ramp te ontstaan in de tropische gebieden van ons koninkrijk. Het gebrek aan inkomsten zal op den duur leiden tot armoede en honger, en daar wil Jandino wat aan doen. Hij is geboren op Curaçao, waar hij tot zijn elfde woonde. Hij heeft nu de actie #sameneenkoninkrijk opgezet.

Voedselpakketten
Hiermee hoopt Asporaat zo veel mogelijk geld in te zamelen om de bevolking van de eilanden te helpen. Met de ingezamelde donaties zullen voedselpakketten worden samengesteld, die worden verdeeld onder de bevolking. Samen één Koninkrijk belooft een warme show te worden, vol bijzondere optredens, ontroerende verhalen en leuke intiatieven uit het land. Er is ook ruimte voor humor en aan het eind zal een bijzondere gast de eindstand van de inzamelingsactie onthullen.

De benefietshow Samen één Koninkrijk is op zaterdag 9 mei om 20.35 uur live te zien op NPO 1. Je kunt daarna de benefietshow Samen één Koninkrijk terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jandino Asporaat presenteert benefietshow Samen één Koninkrijk zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier