Zondag in Boer zoekt vrouw: wie zijn er nog bij elkaar?

Zondag in Boer zoekt vrouw: wie zijn er nog bij elkaar?
Boeren komen bij elkaar voor reünie

Kijktip :

Hoewel er vrijwel niets gebeurde, behoorde het afgelopen seizoen van Boer zoekt vrouw tot de meest veelbesproken seizoenen uit de geschiedenis van het programma. Veel boeren lijken van een koude kermis thuis te komen, maar wie van hen is er wél in geslaagd een partner te vinden? We zien het zondag in de traditionele reünie-aflevering.

Sprookje voorbij?
Na de uitzending van afgelopen week zit zowel de trouwe kijker als Yvon Jaspers nog met veel vragen. Op een landgoed in Hoevelaken praat ze, op anderhalve meter afstand, met de boeren. Hoe is het bijvoorbeeld met Jan en Nienke, nadat Nienke tijdens de citytrip haar twijfels uitsprak? Heeft Jan die weggenomen of is het sprookje definitief voorbij? Ook kijken Geert en Angela terug op de afgelopen maanden, nadat ze besloten dat ze geen gezamenlijke toekomst hebben.

Bastiaan en Milou
In de promo voor de aflevering van zondag was al te zien dat Bastiaan en Milou hand in hand arriveren bij de reünie-aflevering, maar heeft Bastiaan zich neer kunnen leggen bij het feit dat Milou niet snel bij hem in zal trekken op de boerderij in Zeeland? Verder vertelt Geert Jan over de stand van zaken met Karine en zien we hoe het met Annemiek gaat; wat heeft Boer zoekt vrouw haar wél opgeleverd? Ook de vijf boeren die online werden gevolgd komen langs in deze uitzending.

De laatste aflevering van Boer zoekt vrouw is op zondag 10 mei om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Boer zoekt vrouw: wie zijn er nog bij elkaar? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen