Heerlijke comedy Meet the Parents woensdag te zien op Spike

Heerlijke comedy Meet the Parents woensdag te zien op Spike
Ook te streamen via Videoland

Kijktip :

Tot de jaren negentig stond Robert De Niro bekend als een briljante acteur in fantastische dramafilms als Taxi Driver, The Deer Hunter en Raging Bull. Langzaam maar zeker begon hij echter meer comedy's te maken; Meet the Parents is daarvan één van de succesvolste voorbeelden. Deze film is woensdag te zien op Spike en je kunt Meet the Parents streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
Verpleger Greg Focker (gespeeld door Ben Stiller) wil met kleuterleidster Pam Byrnes (Teri Polo) trouwen. In haar familie is het traditie dat de aanstaande echtgenoot vader Byrnes (Robert De Niro) om de hand van zijn dochter vraagt. Maar de familie is nogal excentriek en als ex-CIA-agent onderwerpt Byrnes Greg zelfs aan een leugentest. Eigenlijk heeft hij de pest aan iedereen die wat met zijn oudste dochter wil beginnen en laat dat ook duidelijk merken. Tot grote frustratie van Greg, die natuurlijk niets meer goed kan doen.

Gigantisch succes
Aan het begin van deze eeuw volgden de gigantische successen van Robert De Niro elkaar nog in hoog tempo op: Meet the Parents was één van de lucratiefste films van 2000. Daarna raakte zijn carrière echter behoorlijk in het verval, maar gelukkig maakte hij in 2019 een glorieuze comeback met rollen in Joker en The Irishman. Voor Meet the Parents ontving De Niro zijn achtste Golden Globe-nominatie. De film kreeg twee (veel mindere) vervolgen: Meet the Fockers en Little Fockers.

Meet the Parents (2000) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op woensdag 27 mei om 22.30 uur te zien op Spike. Lees hier waar je Spike kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heerlijke comedy Meet the Parents woensdag te zien op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV