Nieuw seizoen Dokters van morgen begint maandag op NPO 1

Nieuw seizoen Dokters van morgen begint maandag op NPO 1
Antoinette Hertsenberg duikt opnieuw in medische wereld

Kijktip :

Vanaf maandag 11 mei is er weer een nieuw seizoen van het medische onderzoeksprogramma Dokters van morgen te zien op NPO 1. "Medisch onderzoeksprogramma" mag dan saai klinken, dat is Dokters van morgen allerminst; Antoinette Hertsenberg haalt op vermakelijke wijze veel informatie over de medische wereld boven tafel.

Spraakmakende innovaties
In Dokters van morgen komen vooral spraakmakend innovaties in de zorg ter sprake. De komende weken bespreekt Hertsenberg onder meer de steeds grotere aantallen mensen die bijziend zijn, de positieve mogelijkheden van het placebo-effect en bacterie-etende virussen. In de eerste aflevering duikt Hertsenberg in het fenomeen "alcohol", voor veel mensen een bron van ontspanning.

Schade
Veel mensen drinken thuis op de bank 's avonds een wijntje, of bestellen een aantal biertjes op een feestje. Naast gezelligheid zorgt alcohol echter ook voor lichamelijke schade. Dokters van morgen zoekt uit hoeveel glazen alcohol je per dag kunt drinken zónder gezondheidsschade op te lopen. Ook wordt de proef op de som genomen: wat voor effecten heeft een maand geheelonthouding?

Het nieuwe seizoen van Dokters van morgen is vanaf maandag 11 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dokters van morgen terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Dokters van morgen begint maandag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV