Finale The Big Escape maandag te zien op NPO 3

Finale The Big Escape maandag te zien op NPO 3
Welke BN'er wint het spelprogramma?

Kijktip :

Fans van The Big Escape moesten een weekje langer wachten op de finale vanwege de Dodenherdenking op 4 mei, maar op maandag 11 mei is het zover: dan krijgen we te zien welke BN'er het derde seizoen van het spannende spelprogramma wint. Er zijn nog drie opdrachten te gaan.

Slotwoord
In de finale staan nog drie ultieme escapes op de finalisten te wachten. Gio Latooy, Marije Zuurveld en Renate Gerschtanowitz zullen strijden om de winst, maar voordat de definitieve eindstrijd plaatsvindt moet nog één deelnemer The Big Escape verlaten. Dat gebeurt na een opdracht waarin ze moeten ontkomen aan de drone van de gamemaster. De ronde tafel volgt, waar ze met alle sleutelwoorden van dit seizoen moeten puzzelen voor het slotwoord.

Vlag hijsen
Na de sessie aan de ronde tafel zal één van de drie overgebleven deelnemers het spel definitief verlaten, waarna de twee overgebleven finalisten het nog één keer tegen elkaar opnemen. De gamemaster zal ze in de laatste escape testen op behendigheid, geheugen, logica en moed. Bij iedere nieuwe uitdaging moeten ze een ander slot openen en de speler die uiteindelijk als eerste de Big Escape-vlag hijst, wint het seizoen.

De finale van The Big Escape is op maandag 11 mei om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de finale van The Big Escape terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV