Serierecensie: Slotafleveringen Star Wars: The Clone Wars zijn pareltjes

Serierecensie: Slotafleveringen Star Wars: The Clone Wars zijn pareltjes
Misschien wel het beste Star Wars-materiaal ooit geschreven

Film :

Sinds 4 mei staan het complete zevende seizoen van Star Wars: The Clone Wars op Disney Plus. Wat begon als een animatieserie om kinderen in te wijden in het Star Wars-universum, is een fantastische toevoeging van het filmlandschap geworden. Lees hier de recensie van The Clone Wars.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Klonen
Terwijl het heelal geteisterd wordt door de Clone Wars, trachten de Jedi-ridders de orde te handhaven en de vrede te herstellen. Steeds meer stelsels vallen ten prooi aan de duistere kant en de Galactische Republiek dreigt te bezwijken onder de druk van de Separatisten en hun onuitroeibare droïdeleger.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Het is bijzonder dat een serie kan bestaat uit geweldige en middelmatige afleveringen. Clone Wars krijgt dit al een aantal seizoenen voor elkaar. Zo ook dit zevende seizoen. Aflevering 1 t/m 4 zijn fantastisch, de middelste vier kun je - wat kwaliteit betreft - beter overslaan. De laatste vier afleveringen echter is misschien wel het beste materiaal wat de laatste jaren voor Star Wars is geschreven. De dialogen en de algehele verhaallijn maken het een Star Wars-meesterwerk, alhoewel het voor de gemiddelde scifi-kijker uiteindelijk lastig zal zijn om te volgen. Als je een fan bent, dan is dit een gigantische kijktip. 4 sterren.

Cast
Onder meer Ashley Eckstein (Star Wars: The Rise of Skywalker) en Matt Lanter (Pitch Perfect 3) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Dave Filoni (The Mandalorian).

Het complete zevende seizoen van Star Wars: The Clone Wars is nu te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Science Fiction. IMDb-score: 8,2.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Slotafleveringen Star Wars: The Clone Wars zijn pareltjes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV