Vanavond op tv: dramaserie Belgravia, live special Samen één Koninkrijk en meer

Vanavond op tv: dramaserie Belgravia, live special Samen één Koninkrijk en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 9 mei

Kijktip :

Vanavond is in een liveshow zien hoe Jandino Asporaat in actie komt voor de Nederlandse Antillen, waar zich momenteel een enorme ramp voltrekt als gevolg van het coronavirus. Het toerisme is stilgevallen en armoede en honger dreigen. Maar er is natuurlijk meer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 9 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: Ronin

RTL 7
20:00 uur

RTL 7 zendt vandaag de spannende actiefilm Ronin uit. IRA-agente Deidre schakelt vijf huurlingen in om een koffer met een geheime inhoud te stelen. De mannen hebben elk hun eigen specialiteit. Ze zullen moeten samenwerken, maar de spanningen lopen al snel hoog op binnen de groep. Als ze proberen de koffer in handen te krijgen, blijkt een van hen een verrader te zijn. Hij gaat er met de koffer vandoor. De anderen zetten de achtervolging in en gaan tot het uiterste.


Nieuw: Belgravia

NPO 2
20:30 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe kostuumdrama Belgravia zes zaterdagen om 20:35 uur te zien op NPO 2. De serie speelt zich af rond de Slag bij Waterloo. Vlak daarvoor worden de jonge Sophia Trenchard en Edmund Bellasis verliefd op elkaar, maar vanwege het verschil in afkomst wacht hen geen rooskleurige toekomst. Jaren later zijn de Trenchards dusdanig opgeklommen dat ze zich in het modieuze Belgravia in dezelfde kringen begeven als Edmunds familie, de Brockenhursts.


Live: Samen één Koninkrijk

NPO 1
20:35 uur

In de live benefietshow Samen één Koninkrijk, met Jandino Asporaat, wordt geld ingezameld voor de inwoners van Curaçao, Aruba en Sint Maarten. De eilanden in ons koninkrijk worden zwaar worden getroffen door de coronacrisis. Jandino is is geboren op Curaçao en woonde er tot zijn elfde. Hij ontvangt deze avond gasten die optreden om geld en goederen in te zamelen voor Curaçao, Aruba en Sint Maarten.


Hoge Bomen: John van den Heuvel

SBS 6
21:35 uur

In de laatste aflevering van Hoge Bomen is misdaadjournalist John van den Heuvel te gast bij Jeroen van der Boom, die in een persoonlijk gesprek aan de piano de levenslijn van zijn bekende hoofdgast schetst. John van den Heuvel is een sterke persoonlijkheid en een keiharde misdaadjournalist die niet voor bedreigingen wil bezwijken, maar ook een lieve vader, echtgenoot en vriend met wie je heel veel lol kunt beleven.


Docu: Close Up - Isabelle Huppert

NPO 2
23:15 uur

In deze uitzending van Close Up reflecteert de beroemdste actrice van Frankrijk, Isabelle Huppert, zelf in voice-over op haar films en op haar vak. Huppert lijkt een voorkeur te hebben voor het spelen van geremde, neurotische, dramatische en zelfs gevaarlijke karakters. Voor Huppert is iedere personage dat zij vertolkt een middel om zichzelf beter te leren kennen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: dramaserie Belgravia, live special Samen één Koninkrijk en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier