Science-fiction klassieker Arrival vanaf zondag op Videoland

Science-fiction klassieker Arrival vanaf zondag op Videoland
Oscarwinnende film van regisseur Dennis Villeneuve

Kijktip :

2016 was een bijzonder filmjaar. Met toptitels als La La Land, Moonlight, Lion en Manchester by the Sea werd het jaar door velen bekroond tot beste filmjaar van het vorige decennium. Ook Arrival hoort in dat rijtje thuis. De film is vanaf zondag 10 mei 2020 te zien op Videoland.

Het verhaal
De spanning stijgt als buitenaardse wezens op de aarde landen, al snel wordt een taalkundige gerekruteerd door de Amerikaanse overheid om de bedoelingen van de wezens te ontcijferen. Terwijl ze de taal van de wezens begint te begrijpen, komen er bij haar telkens beelden naar boven uit haar eigen leven. Deze blijken de sleutel tot het ontraadselen van een groter mysterie rondom het buitenaards bezoek.

In de prijzen
De getalenteerde filmmaker en regisseur Denis Villeneuve kon na zijn eerste Hollywood-succes met Prisoners in 2016 een nieuw succesje toevoegen aan zijn lijst. Arrival won een Oscar en werd genomineerd voor zeven, waaronder Beste Film. Amy Adams kreeg voor haar rol in de film een Golden Globe en de film viel in dat Award-jaar 68 maal in de prijzen.

Arrival is vanaf zondag 10 mei 2020 te zien op Videoland. Bekijk hier alle kijktips van week 20.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Science-fiction klassieker Arrival vanaf zondag op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV