Hoe fake is Instagram?

Hoe fake is Instagram?
NOS-YouTubers zochten het uit

Het NOS YouTube-kanaal Mashup is in de wereld van neplikes en nepvolgers op Instagram gedoken. Mashuppers Roel van Niekerk en Iris de Graaf leggen in een drieluik op YouTube uit hoe Instagrammers neplikes en nepvolgers kopen om succesvol te worden.

Om je account op Instagram te laten groeien en succesvol te worden is een behoorlijke groep volgers en likers nodig. Meekomen in de concurrentietrijd om de topplekken in de timeline is lastig, want daar zijn veel likes en comments voor nodig. En daar zetten Instagrammers vaak schimmige trucjes voor in.

In drie video’s van Mashup brengen Iris en Roel al deze trucjes, waar niemand eigenlijk over praat, aan het licht. Ze onthullen een wereld waarin neplikes en nepvolgers worden gekocht en waarin automatische bots namens jouw account hashtags liken. Ze spreken met bekende Instagrammers en met de manager van Nederlands grootste Instagrammers die toekomstige talenten screent op ‘fakeheid’, een leverancier van nepaccounts en een verkoper van nepvolgers en neplikes. Zo geven zij jou een kijkje in de wereld achter Instagram die jij nooit ziet.

Bekijk de drie afleveringen van 'De Waarheid Over: Hoe fake is Instagram?' hieronder:Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV