Nieuw seizoen MAX Vakantieman vanaf 8 juni op NPO 1

Nieuw seizoen MAX Vakantieman vanaf 8 juni op NPO 1
Hoe gaan we om met een anderhalve-meter-vakantie?

Nieuws :

Komende zomer zal voor iedereen anders zijn dan in voorgaande jaren. Het is maar de vraag of het überhaupt wel mogelijk is om op vakantie te gaan. In ieder geval blijft één ding wel hetzelfde: MAX Vakantieman keert terug en is vanaf 8 juni elke maandag rond 20.30 uur te zien op NPO 1.

Anderhalve-meter-vakantie
Ondanks dat veel vakanties worden uitgesteld, zijn wel veel mensen vrij. Vinden we nieuwe creatieve mogelijkheden, zoals even ontspannen in eigen land? En: Hoe ziet een anderhalve-meter-vakantie eruit?

Aanbetalingen
Er zijn ook zorgen: wat als je bijvoorbeeld al een aanbetaling hebt gedaan, maar door het coronavirus niet in het vliegtuig, de auto of trein kunt stappen naar de beoogde vakantiebestemming? Voor dit soort gedupeerden springt de MAX Ombudsman MAX Jeanine Janssen op de bres.

Piet Paulusma
Een nieuwe toevoeging is weerman Piet Paulusma, die ons op de hoogte houdt van het Nederlandse zomerweer. Verder kunnen mensen natuurlijk weer hun bizarre vakantieverhalen kwijt.

MAX Vakantieman is vanaf maandag 8 juni iedere week om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van MAX Vakantieman terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen MAX Vakantieman vanaf 8 juni op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV