Zondag bij Op1: Louis van Gaal over nieuwe biografie en toekomst van betaald voetbal

Zondag bij Op1: Louis van Gaal over nieuwe biografie en toekomst van betaald voetbal
Dit zijn de gasten van zondag 10 mei

Kijktip :

Zondag 10 mei is het weer de beurt aan Jeroen Pauw en Fidan Ekiz. Dit duo presenteert elke zondag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

De gasten van zondag 10 mei

  • Het is moederdag vandaag en dus dook directeur Eppo van Nispen in het archief van zijn Beeld en Geluid, op zoek naar bijzondere moederdagfragmenten.

  • Fractievoorzitter van de VVD Klaas Dijkhoff mist het betaalde voetbal, maar vindt dat de bal pas weer kan gaan rollen als de KNVB met een goed plan komt om het voetbal ook in de toekomst financieel gezond te houden.

  • En wie daar zeker over mee kan praten is natuurlijk toptrainer Louis van Gaal, maar we gaan het vooral met hem hebben over zijn nieuwe biografie.

  • Viroloog Anne Wensing praat bij Op1 over de versoepeling van de coronamaatregelen, maar ook over volle treinen en parken. Houden Nederlanders zich nog wel aan de adviezen van de overheid?

De latenight talkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag bij Op1: Louis van Gaal over nieuwe biografie en toekomst van betaald voetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV