Dit Was Het Nieuws keert terug op NPO 1

Dit Was Het Nieuws keert terug op NPO 1
Peter Pannekoek is nieuwe teamcaptain

Kijktip

Na twee jaar keert het satirische tv-programma Dit Was Het Nieuws terug op tv. Dit keer niet bij RTL 4, maar weer bij de publieke omroep, waar het programma tussen 1996 en 2009 werd uitgezonden. In het nieuwe seizoen ontvangt presentator Harm Edens wekelijks de vaste cabaretiers Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek met wisselende gasten. In de eerste aflevering zijn Janine Abbring en Nynke de Jong te gast.

Vanaf vanavond wordt het nieuws van de week weer onder de satirische loep gelegd in Dit Was Het Nieuws. Peter Pannekoek is de enige nieuwe naam in het vaste team en voelt zich vereerd: "Dit Was Het Nieuws was van jongs af aan mijn favoriete programma. Een droom dus die uitkomt. Tevens vind ik dat we de afgelopen jaren zo'n programma enorm gemist hebben op televisie. Ik ben dus heel blij dat we terugkomen bij AVROTROS. Een grote eer als niet-Volendammer."

Jan Jaap van der Wal was tussen 2001 en 2009 ook al vaste sidekick in het programma was. Nu keert hij terug in het programma, waarover hij zegt: "Dit Was Het Nieuws, het grote Satirefeest op het Plein."

Dit Was Het Nieuws is iedere zondag om 21:30 uur te zien op NPO 1.

Tags: presentator, televisie, publieke omroep, cabaretier, humor, tv-programma, harm edens, jan jaap van der wal, janine abbring, nynke de jong, peter pannekoek, npo 1, dit was het nieuws, avrotros

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »