Nieuwe dramaserie Nurses vanaf dinsdag te zien op Net 5

Nieuwe dramaserie Nurses vanaf dinsdag te zien op Net 5
Jonge verplegers beginnen aan hun carrière

Kijktip :

Na je schooltijd beginnen aan het werkzame leven: het is altijd een spannende en interessante tijd. In de nieuwe dramaserie Nurses kijken we mee in het leven van vijf jonge verplegers, die aan de slag gaan op de Eerste Hulp van het St. Mary's-ziekenhuis in Toronto, Canada.

Aanslag
In de eerste aflevering moeten Ashley, Grace, Keon, Nazneen en Wolf meteen paraat staan, want het ziekenhuis wordt overspoeld met slachtoffers van een aanslag op een bus. Grace moet een zwaargewonde patiënt verzorgen, die niet blijkt te zijn waar ze hem in eerste instantie voor aanzag. Ashley baalt ondertussen, want hoewel zij verslaafd is aan het hoge tempo van het ziekenhuisleven, heeft ze een rustige eerste dag.

Emotioneel dilemma
Gelukkig kan Ashley terugvallen op haar kamergenoot Wolf, die als nieuwe collega altijd in de buurt is. Verder maken we kennis met Keon, die op de universiteit de grote ster van het voetbalteam was. Ze wil dolgraag laten zien dat ze meer kan dan goed voetballen, maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Tot slot zien we hoe Nazneen, de dochter van een rijke Indiase familie met ADHD, meteen voor een emotioneel dilemma staat.

De nieuwe dramaserie Nurses is vanaf dinsdag 12 mei wekelijks om 21.25 uur te zien op Net 5. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Nurses terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie Nurses vanaf dinsdag te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV