Tv-première American Assassin dinsdag te zien op Veronica

Tv-première American Assassin dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis

Kijktip :

Tijdens de Meimaand Filmmaand verrast Veronica de kijker altijd met een aantal grootse tv-premières. Op dinsdag 12 mei is het de beurt aan American Assassin, een keiharde actiefilm uit 2016. Je kunt American Assassin ook streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
American Assassin volgt de opkomst van Mitch Rapp (gespeeld door Dylan O'Brien), een rekruut van een Black-Ops team van de CIA, dat onder leiding staat van oorlogsveteraan Stan Hurley (Michael Keaton). Het duo wordt door directeur Irene Kennedy (Sanaa Lathan) aangestuurd onderzoek te doen naar enkele willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doeleinden. Samen ontdekken ze een patroon dat leidt tot een gezamenlijke missie naar een moordlustige agent.

Wisselend succes
Niet elke blockbuster is een hit, want American Assassin moest het doen met een wereldwijde opbrengst van slechts 67 miljoen dollar. Meer dan de helft van dat bedrag werd opgehaald in de VS en Canada; het was dus vooral de rest van de wereld waar weinig interesse voor de film bestond. Nu krijg je dus de kans om de film alsnog te zien op televisie. De aanwezigheid van Michael Keaton is de belangrijkste reden om American Assassin te zien; hij weet de laatste jaren elke film tot een hoger niveau te tillen.

American Assassin (2017) wordt beoordeeld met een 6,2 op IMDb en is op dinsdag 12 mei om 20.30 uur te zien op Veronica.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tv-première American Assassin dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV