Tv-première actiefilm Skyscraper woensdag te zien op Veronica

Tv-première actiefilm Skyscraper woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis

Kijktip :

De films van Dwayne "The Rock" Johnson kenmerken zich vaak door twee eigenschappen: keiharde, soms wat onrealistische actie en een luchtig karakter. In Skyscraper komt vooral het eerste element veelvuldig naar voren. De tv-première van Skyscraper is woensdag te zien op Veronica en de film is te streamen via onder meer Pathé Thuis.

Lees hier de recensie van Skyscraper door Gids.tv.

Het verhaal
De voormalige FBI-agent en oorlogsveteraan Will Sawyer (gespeeld door Johnson) is verantwoordelijk voor de veiligheid in wolkenkrabbers. Tijdens een opdracht in China staat plots een wolkenkrabber in brand, waarvan hij de schuld krijgt. Hij slaat op de vlucht terwijl hij zijn onschuld poogt te bewijzen en op zoek gaat naar de dader. Bovendien moet hij alles op alles zetten om zijn vrouw en kinderen te bevrijden, die op de verdieping boven de brand vastzitten.

Popcornvermaak
Nee, Dwayne Johnson is bepaald niet de meest getalenteerde acteur aller tijden. Het is geen Marlon Brando, Robert De Niro of Daniel Day-Lewis. Wat hij echter wél heeft, in tegenstelling tot die serieuze drama-acteurs, is blockbusterpotentie. Johnson kiest de films uit waarin hij zijn spierballen het meest kan laten rollen en waarin popcornvermaak gegarandeerd wordt. Het levert altijd wel een vermakelijke productie op, waarbij je niet al te veel hoeft na te denken. Voor de filmliefhebbers die zin hebben in een lekkere actiefilm is Skyscraper dus een uitstekende keuze.

Skyscraper (2018) wordt beoordeeld met een 5,8 op IMDb en is op woensdag 13 mei om 20.30 uur te zien op Veronica. Bekijk hier de volledige programmering van Veronica's Meimaand Filmmaand 2020.

tv-premiere-actiefilm-skyscraper-woensdag-te-zien-op-veronica.jpg


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-première actiefilm Skyscraper woensdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV