Heerlijke comedy Tropic Thunder zie je woensdag op Spike

Heerlijke comedy Tropic Thunder zie je woensdag op Spike
Ook te streamen via iTunes en Google Play

Kijktip :

Door de jaren heen heeft comedy-acteur Ben Stiller zich regelmatig gewaagd aan het regisseren van een film. Tropic Thunder pakte van zijn films het beste uit. Met een indrukwekkende caste zette Stiller een heerlijke comedy neer. Tropic Thunder is woensdag te zien op Spike en te streamen via onder meer iTunes.

Het verhaal
De verwende filmster Tugg Speedman krijgt een rol in een groots opgezette oorlogsfilm. Hij vertrekt samen met een aantal collega's, onder wie Oscarwinnaar Kirk Lazarus, naar Zuidoost-Azië. Beginnend regisseur Damien Cockburn heeft zijn handen vol aan de acteurs, die absoluut niet met elkaar overweg kunnen. Als laatste redmiddel om nog iets van de film te maken, trekt hij met zijn cast de jungle in om ze in barre omstandigheden te laten acteren. Wanneer de acteurs in contact komen met een drugsbende worden ze gedwongen om hun rollen ook in het echte leven aan te nemen.

Fantastische bijrollen
Hoewel Ben Stiller en Jack Black fantastisch acteren in de hoofdrollen van deze film, zijn het de bijrollen die Tropic Thunder tot een succes maken. Robert Downey jr. is hilarisch als Kirk Lazarus, die helemaal in zijn rol op wil gaan en daar alles voor overheeft. Verder zien we Steve Coogan als de gefrustreerde filmregisseur, Matthew McConaughey als de agent van Tugg Speedman (Stiller) en een onherkenbare Tom Cruise in de rol van Les Grossman, de grofgebekte producent van de film. Het waren vooral Downey jr. en Cruise die veel lof kregen toegezwaaid: Downey jr. werd genomineerd voor een Oscar, Golden Globe en BAFTA, terwijl Cruise het met een Golden Globe-nominatie moest doen.

Tropic Thunder (2008) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op woensdag 13 mei om 22.30 uur te zien op Spike. Lees hier waar je Spike kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heerlijke comedy Tropic Thunder zie je woensdag op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV