Nieuw winterseizoen van De Slimste Mens van start

Nieuw winterseizoen van De Slimste Mens van start
Sylvana Simons in de eerste aflevering

Kijktip

De succesvolle kenniskwis De Slimste Mens gaat na de speciale jubileumweek van start met een nieuw seizoen. Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan.

In de eerste uitzending gaan Sylvana Simons, Boer zoekt Vrouw-boerin Bertie en cabarettalent Benjamin van der Velden de vragenarena in. In dit seizoen van De slimste mens zijn verder onder anderen oud-politicus Rob Oudkerk, radio-dj Jeroen van Inkel, columniste Aaf Brandt Corstius, Telegraaf-hoofdredacteur Paul Jansen, journalist Thijs Zonneveld, actrice Marjolein Keuning, D66-kamerlid Jan Paternotte, Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck en radio-dj’s Wouter van der Goes (NPO Radio 2) en Angelique Houtveen (3FM) te gast.

Bij De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwsmakers, cabaretiers, wetenschappers, acteurs en vele andere prominenten maken zich op voor de strijd om de eervolle titel van De slimste mens in de wacht te slepen.

De Slimste Mens is vanaf maandag iedere werkdag om 20:25 uur te zien op NPO 2.

Tags: uitzending, vrouw, maarten van rossem, politicus, radio, kamerlid, actrice, hoofdredacteur, journalist, cabaretier, radio 2, thijs zonneveld, quote, sylvana simons, aaf brandt corstius, jan paternotte, jeroen van inkel, marjolein keuning, paul jansen, philip freriks, rob oudkerk, wouter van der goes, slimste mens, telegraaf

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »