Woensdag in Op1: Geert Dales (50Plus) over aangifte tegen Corrie van Brenk en meer

Woensdag in Op1: Geert Dales (50Plus) over aangifte tegen Corrie van Brenk en meer
De gasten van woensdag 13 mei

Kijktip :

Hoewel Corrie van Brenk, de nieuwe fractievoorzitter van 50Plus, inmiddels haar excuses heeft gemaakt aan Geert Dales, laat de voormalige landelijke voorzitter van de partij het er niet bij zitten. Dales handhaaft zijn kort geding tegen Van Brenk en vertelt er vanavond over in Op1.

De gasten in Op1 - woensdag 13 mei 2020

  • Corendon-baas Steven van der Heijden blijft erbij: we kunnen veilig op vakantie als we ons voor vertrek snel testen op Corona. Dat zijn foute testen, zegt het RIVM.
  • Schrijver en taalkundige Wim Daniëls schreef de eerste ‘coronaroman’, over liefde in tijden van ontwijkstress.
  • Partijvoorzitter van 50PLUS Geert Dales handhaaft zijn kort geding tegen partijgenoot Corrie van Brenk. Haar excuses van vandaag vindt hij onvoldoende.
  • Cornald Maas maakte een documentaire over het geheim achter de winst van Songfestival-winnaar Duncan Laurence. En wie zou volgens hem dit jaar hebben gewonnen, wanneer het Songfestival wel door was gegaan? Over de docu De weg naar de winst is hij vanavond te gast.

Presentatie
Vanavond wordt Op1 gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel.

Op1 is elke dag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Geert Dales (50Plus) over aangifte tegen Corrie van Brenk en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV