Vrijdag 15 mei in Kijkbuis Kids: de kinderen beoordelen Boer zoekt vrouw

Vrijdag 15 mei in Kijkbuis Kids: de kinderen beoordelen Boer zoekt vrouw
Wat vinden ze van het datingprogramma?

Kijktip :

Boer zoekt vrouw levert voor volwassenen al genoeg gespreksstof op, maar hoe moet dat voor kinderen zijn? Op vrijdag 15 mei komen we erachter, want dan zullen de Kijkbuis Kids zich op de bank nestelen om een aflevering van het populaire datingprogramma te kijken...

Lachen geblazen
In het programma Kijkbuis Kids mogen kinderen, omringd door camera's maar zónder hun ouders, kijken naar volwassen programma's die ze normaal gesproken eigenlijk nooit kijken. Wat vinden ze van het huidige tv-aanbod? Boer zoekt vrouw trekt bijvoorbeeld miljoenen kijkers, maar de kinderen weten niet precies wat ze ervan moeten denken. Het is echter wel lachen geblazen om de romantische avonturen van de boeren.

De Alleskunner
Een ander programma dat in deze aflevering van Kijkbuis Kids wordt beoordeeld is De Alleskunner, één van de nieuwste spelshows van SBS 6. Hierin krijgen de deelnemers allerlei bizarre opdrachten om te laten zien wie werkelijk van álle markten thuis is. In de aflevering die de kids zien doen ze een wedstrijd wie het hardst kan schreeuwen, en algauw wordt deze opdracht thuis op de bank nagedaan. Tot sommige vaders of moeders ingrijpen...

Kijkbuis Kids is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Kijkbuis Kids terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 15 mei in Kijkbuis Kids: de kinderen beoordelen Boer zoekt vrouw of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV