Fantastische boksfilm Rocky Balboa woensdag te zien op RTL 7

Fantastische boksfilm Rocky Balboa woensdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Videoland

Kijktip :

Na het bijzonder teleurstellende Rocky V (1990) leek Sylvester Stallone zijn personage Rocky Balboa voorgoed vaarwel te hebben gezegd. In 2006 maakte hij echter een glorieuze comeback met Rocky Balboa, een uitstekende boksfilm. De film is woensdag te zien op RTL 7 en je kunt Rocky Balboa streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
De legendarische Rocky Balboa heeft al in tijden niet meer in de ring gestaan. Van zijn grote successen resten enkel nog herinneringen, die hij deelt met de klanten in zijn restaurant. Het overlijden van zijn vrouw valt hem zwaar en zijn zoon komt nooit op bezoek. Huidig wereldkampioen is Mason 'The Line' Dixon. Zijn managers zijn op zoek naar een tegenstander van zijn niveau. Al snel komt de naam Rocky Balboa bovendrijven. Het idee om twee mannen van een verschillende generatie en met een volledig tegenovergesteld karakter samen in de ring te zetten, maakt iedereen laaiend enthousiast.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
De Rocky-filmserie is een beetje zoals het personage Rocky Balboa zelf: altijd weten de films vanuit een geslagen positie weer een comeback te maken. Naarmate de serie vorderde, werden de films steeds uitgekauwder en voorspelbaarder, met als dieptepunt Rocky V (1990, IMDb ★ 5,3). Met Rocky Balboa leek de serie weer op te leven, maar vervolgens moesten de fans opnieuw negen jaar wachten tot de volgende film, Creed, verscheen. Hoe dan ook: het is goed om Sylvester Stallone weer eens in goede vorm te zien als één van de meest iconische karakters uit zijn loopbaan.

Cast
Naast Sylvester Stallone (Creed II) en Burt Young (Win Win) zijn ook Milo Ventimiglia (Grown Ups 2) en Geraldine Hughes (The Blacklist) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Sylvester Stallone.

Rocky Balboa (2006) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op vrijdag 15 mei om 20.30 uur te zien op RTL 7.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fantastische boksfilm Rocky Balboa woensdag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen