Donderdag in Beau: Ferry Mingelen deelt groot familiegeheim in Verborgen Verleden

Donderdag in Beau: Ferry Mingelen deelt groot familiegeheim in Verborgen Verleden
De gasten van donderdag 14 mei

Kijktip :

Beau van Erven Dorens heeft vanavond, donderdag 14 mei, weer veel te bespreken met zijn gasten. Zo vertelt Ferry Mingelen o.a. over zijn grote familiegeheim in het nieuwe seizoen van Verborgen Verleden.

De gasten in Beau - donderdag 14 mei

  • Van Big Brother tot Boer zoekt Vrouw: het Instagram-account ‘Reality Museum’ is een verzameling van alle parels van Nederlandse realityprogramma’s. Vanavond wordt de populaire pagina besproken met de oprichter, Boris Blom. Ook social media-deskundige Marije Knevel en cabaretier Martijn Koning praten mee over het Instagram-account.

  • We mogen steeds meer naar buiten, maar dat betekent ook een wirwar aan nieuwe regels die telkens lijken te veranderen. Wat mag wel en wat mag niet? Max Daniel, Nationaal Commandant Coronacrisis bij de politie, journalist Yoeri Albrecht en advocaat Natacha Harlequin praten mee over de onduidelijkheid in de anderhalvemetersamenleving. Met hoeveel mensen mag je naar het park? Wat is een huishouden? Je hoort het vanavond bij Beau

  • Jarenlang was Ferry Mingelen kind aan huis in Den Haag. In het nieuwe seizoen van Verborgen Verleden duikt de parlementair journalist in zijn familiegeschiedenis. Tijdens zijn zoektocht kwam Mingelen namelijk achter een groot familiegeheim. Vanavond vertelt Ferry bij Beau waar hij precies achter kwam.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beau: Ferry Mingelen deelt groot familiegeheim in Verborgen Verleden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV