Gordon tekent contract voor nieuw RTL 4-programma Dr. Gordon

Gordon tekent contract voor nieuw RTL 4-programma Dr. Gordon
De Nederlandse Dr. Phil

Nieuws

Gordon (49) gaat voor RTL 4 een eigen talkshow presenteren met de titel Dr. Gordon. De naam van de show is een knipoog naar de show van de Amerikaanse televisiepsycholoog Phil McGraw (67), wereldberoemd als Dr. Phil.

Mede door het boven verwachting scorende programma Gordon gaat trouwen... Maar met wie? is RTL 4 erg blij met Gordon. In het jaar dat hij vijftig wordt tekent hij een nieuw contract bij de zender en zal hij in verschillende, nieuwe en uiteenlopende programma’s te zien zijn.

"Ja, dr. Phil, dr. Gordon, wat is het verschil, hahaha. Ik ga allerlei gesprekken aan over relaties en andere problemen en we proberen tot oplossingen te komen", vertelt Gordon over zijn nieuwe programma Dr. Gordon. ,"Het is wat Maya Eksteen jaren geleden deed in het programma Lief en leed." Daarmee doelt hij op een talkshow over liefde en seks die van 1994 tot 1997 werd uitgezonden.

Gordon keert begin volgend jaar eerst nog terug met de revival van de datingshow Op Goed Geluk. "Ik vond het vroeger al zo leuk met die leuke Carry Tefsen met haar snerpende onvervalste Amsterdamse stem met dito accent, heerlijk", laat hij daarover weten via Facebook. "Iets ouds weer nieuw leven in blazen is niet altijd een garantie voor succes maar ik kan je zeggen dat dit goed is geworden en meer dan ik verwacht had."

Wanneer Dr. Gordon op televisie verschijnt is nog niet bekend. Gids.tv houdt je op de hoogte als er meer bekend wordt.

Tags: gordon, op goed geluk, dr. gordon, dr. phil

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »