Serierecensie: White Lines is ouderwetse detective in nieuwe stijl

Serierecensie: White Lines is ouderwetse detective in nieuwe stijl
Drugs spelen de echte hoofdrol

Film :

Vanaf 15 mei staat White Lines op Netflix. Een flink mysterie op een Spaans feesteiland a la Ibiza, dat is een uitstekend recept om lekker door te kijken. Lees hier de recensie van White Lines.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mysterieuze verdwijning
Het lichaam van een legendarische dj uit Manchester wordt, twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza, ontdekt. Wanneer zijn zus terugkeert naar het prachtige Spaanse eiland om uit te zoeken wat er is gebeurd, komt ze in een spannende wereld van dansclubs, leugens en doofpotaffaires terecht.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Het lukt La Casa de Papel-maker Álex Pina ook met een carte blanche om een uitstekende, maar bovenal Netflix-proof serie op te leveren. Ten tijde van thuisisolatie kun je heerlijk wegdromen bij idyllische beelden van zon, zee, strakke lijven en heel veel drugs. En dat terwijl zich een bizar moordmysterie afspeelt waarbij de detectiveliefhebber haar vingers af kan likken. Een perfecte bingewatch-serie, die eigenlijk zo voorbij is. 4 sterren.

Cast
Laura Haddock (Guardians of the Galaxy) en Nuno Lopes (Lines of Wellington) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Álex Pina (La Casa De Papel).

White Lines is vanaf 15 mei 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Drama, Mysterie. IMDb-score: 8,6.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV