Nieuw op Netflix in juni 2020

Nieuw op Netflix in juni 2020
Met onder meer Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 en 13 Reasons Why seizoen 4

Nieuws :

Langzamerhand begint de samenleving weer in beweging te komen en gaan steeds meer mensen weer aan het werk. Toch zal Netflix ook in juni weer volstromen met nieuwe content om te kijken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

1. Keeping Up With the Kardashians, S1-4 (1 juni)


Serie waarin het glamoureuze leven gevolgd wordt van de families Kardashian en Jenner, met o.a. de zussen Kim, Kourtney en Khloé Kardashian. Het programma is de spil van het commerciële imperium van de familie Kardashian dat actief is in de entertainment-, reclame-, merchandising-, mode- en cosmetica-industrie. Lees hier waar je Keeping Up With the Kardashians kunt streamen.

Op 1 juni komen ook de realityseries The Real Housewives of Beverly Hills, The Real Housewives of New York en The Real Housewives of Atalanta op Netflix.

2. Fuller House, S5 (2 juni)


De sitcom volgt drie dames die elkaar helpen op het gebied van ouderschap en relaties. In de tweede helft van seizoen vijf staan de drie BFF's allemaal op het punt om te gaan trouwen. Lees hier waar je Fuller House kunt streamen.

3. 13 Reasons Why, S4 (5 juni)


Het afscheid van de bijzonder populaire Netflix-serie. In het slotseizoen van de serie bereiden de studenten die hun laatste jaar op Liberty High hebben afgerond zich voor op hun diploma-uitreiking. Lees hier waar je 13 Reasons Why kunt streamen.

4. Brooklyn Nine-Nine, S6 (5 juni)


Detective Jake Peralta en nieuwbakken sergeant Amy Santiago zijn net getrouwd. Captain Raymond Holt krijgt te horen of hij de baas wordt van de NYPD. Detective Rosa Diaz leert omgaan met haar biseksualiteit en sergeant Terry Jeffords wil graag luitenant worden. Lees hier waar je Brooklyn Nine-Nine kunt streamen.

5. The Last Days of American Crime (5 juni)

Netflix


Graham Bricke, een carrièrecrimineel die nooit zijn grote slag heeft kunnen slaan, werkt samen met de beroemde gangster-nakomeling Kevin Cash en de zwartemarkthacker Shelby Dupree. Ze willen de overval van de eeuw en de laatste misdaad in de Amerikaanse geschiedenis plegen voordat het signaal afgaat. Lees hier waar je The Last Days of American Crime kunt streamen.

6. Queer Eye, S5 (5 juni)


In een tijd waarin De Verenigde Staten verdeeld zijn en de toekomst onzeker lijkt, probeert een team van vijf dappere mannen ons dichter bij elkaar te brengen met hun plezier en hun gevoel voor mode. Met een nieuwe Fab 5 en een bijna onmogelijke missie, vertrekt Queer Eye uit de Big Apple om Amerika compleet roze te maken. Lees hier waar je Queer Eye kunt streamen.

7. Da 5 Bloods (12 juni)


Vier Afro-Amerikaanse veteranen die in Vietnam hebben gediend. Ze moeten nu terug naar het land waar ze zoveel herinneringen hebben, om de overblijfselen van hun gevallen Squad Leader te vinden. Lees hier waar je Da 5 Bloods kunt kijken.

8. The Woods, S1 (12 juni)


Vier tieners verdwijnen in 1994 in het bos en iedereen gaat ervan uit dat ze zijn overleden. Een kwart eeuw wordt er niets gevonden en gaat iedereen verder met zijn leven. Tot het lijken van twee van de kinderen worden ontdekt. Lees hier waar je The Woods kunt kijken.

9. Marcella, S3 (14 juni)


De door black-outs geplaagde detective Marcella Backland (Friel) is in het derde seizoen onder een andere identiteit een criminele familie in Belfast geïnfiltreerd. Tijdens haar onderzoek begint ze zich steeds meer in haar nieuwe persona te verliezen. Lees hier waar je Marcella kunt streamen.

10. The Order, S2 (18 juni)


Jack Morton (Jake Manley) onderzoekt de dood van zijn moeder, en treedt hij toe tot een magische club genaamd The Hermetic Order Of The Blue Rose. Aanvankelijk is hij erg onder de indruk van hun magische powers, maar al snel begint er wat te knagen. Lees hier waar je The Order kunt streamen.

11. The Sinner, S3 (19 juni)


In het derde seizoen onderzoekt Ambrose een mysterieus auto-ongeluk net buiten New York. Bomer speelt Jamie, een aanstaande vader en op het eerste gezicht keurige man, die betrokken was bij het ongeluk. Lees hier waar je The Sinner kunt kijken.

12. The Politician, S2 (19 juni)


Payton Hobart, een rijke student uit Santa Barbara, weet al sinds zijn zevende dat hij president van de Verenigde Staten zal worden. Maar eerst zal hij moeten navigeren in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Lees hier waar je The Politician kunt streamen.

13. Feel The Beat (19 juni)


De vrolijke April, die er niet in slaagt succes te vinden op Broadway, keert terug naar haar kleine geboortestad en wordt met tegenzin gerekruteerd om een buitenbeentje-groep jonge dansers op te leiden voor een grote wedstrijd. Lees hier waar je Feel the Beat kunt kijken.

14. Lost Bullet (19 juni)

Netflix


Een genie op het gebied van auto’s monteren werkt sinds kort voor het politiekorps. Het duurt echter niet lang voordat hij wordt beschuldigd van de moord op zijn mentor. De monteur is onschuldig, maar heeft niet veel bewijs voor zijn onschuld. Lees hier waar je Lost Bullet kunt kijken.

15. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (26 juni)


Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir, twee artiesten uit IJsland, krijgen de kans van hun leven om op te treden op het Songfestival. Lees hier waar je Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga kunt kijken.

16. Dark (27 juni)


Vanaf de opening van een kerncentrale in 1953 blijkt er in de grotten van Winden een gangenstelsel verborgen te liggen, dat in contact staat met 33 (1986) en 66 (2019) jaar daarna. Lees hier waar je Dark kunt streamen.

Bekijk ook de nieuwe releases op Disney+, Videoland, NPO Plus, Ziggo en Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV