Nieuw op Videoland in juni 2020

Nieuw op Videoland in juni 2020
Met onder meer La La Land, The Post en serie Siren

Nieuws :

Langzamerhand begint de samenleving weer in beweging te komen en gaan steeds meer mensen weer aan het werk. Toch zal Videoland ook in juni weer volstromen met nieuwe content om te kijken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

1. Siren, S1-2 (1 juni)

Videoland


De kustplaats Bristol Cove staat bekend om zijn legende dat het ooit de thuis was voor zeemeerminnen. Wanneer de komst van een mysterieus meisje bewijst dat deze folklore maar al te waar is, neemt de strijd tussen mens en zee een zeer wrede wending. Lees hier waar je Siren kunt streamen.

2. Night Hunter (2 juni)

Videoland

Lees hier de filmrecensie van Night Hunter.

De liefhebbende gescheiden vader en ervaren politieagent Marshall doet onderzoek naar een reeks ontvoeringen en moorden op vrouwen. De ernst van de misdaden gaan echter veel verder dan wat ze verwacht hadden. Lees hier waar je Night Hunter kunt kijken.

3. The Post (4 juni)

Videoland

Lees hier de filmrecensie van The Post.

In het begin van de jaren 70 komt de beroemde krant 'Washington Post' in het bezit van geheime documenten van het Amerikaanse ministerie van Defensie. Journalist Ben Bradlee en uitgever Kay Graham proberen vervolgens deze belangrijke documenten te analyseren. Lees hier waar je The Post kunt kijken.

4. Devils, S1 (5 juni)


Een financiële thriller van de makers van Suburra. De hoofdrollen zijn voor Patrick Dempsey (Grey's Anatomy) en Alessandro Borghi (Suburra). Dempsey speelt Dominic Morgan, de CEO van een bank, en Borghi geeft gestalte aan Massimo Ruggero, een meedogenloze speler in de financiële wereld. Lees hier waar je Devils kunt streamen.

5. Zie Mij Graag, S3 (6 juni)


De tragikomische serie draait om de levens van het gescheiden koppel Anna (Alejandra Theus) en Ben (Stan Van Samang). Anna wordt na de scheiding geholpen door vriendinnen Saskia (Inni Massez) en Nicole (Tine Embrechts), terwijl Ben steun krijgt van Saskia's echtgenoot Gunther (Wouter Bruneel). Lees hier waar je Zie mij Graag kunt kijken.

6. Zwaar Verliefd (12 juni)


De jonge dierenarts Isa is erg succesvol in haar dagelijkse werk, maar als het aankomt op de liefde is het een heel ander verhaal. Vooral vanwege haar gewicht raakt ze snel onzeker. Lees hier waar je Zwaar Verliefd! kunt kijken.

7. Absentia, S2 (14 juni)


FBI-agente Emily Byrne verdwijnt tijdens haar jacht op een seriemoordenaar plots van de aardbodem. Zes jaar later wordt ze gevonden in een hutje in de bossen, maar kan ze zich helaas niet meer herinneren wat er precies gebeurd is. Lees hier waar je Absentia kunt kijken.

8. The Hunger Games (15 juni)


In de ruïnes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst het Capitool genadeloos over de twaalf overgebleven districten. Elk jaar moeten deze districten één jongen en één meisje afvaardigen om deel te nemen aan de legendarische Hongerspelen, die live uitgezonden worden op televisie. Lees hier waar je The Hunger Games kunt kijken.

Ook de Hunger Games-sequels The Hunger Games: Caching Fire, The Hunger Games: Mockingjay Part 1 en The Hunger Games: Mockingjay Part 2 zijn vanaf 15 juni te zien op Videoland.

9. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 (16 juni)

Lees hier de filmrecensie van Huisvrouwen Bestaan Niet 2.

Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) nemen de kijker met een flinke dosis humor mee in hun worsteling met verschillende levensvragen. Lees hier waar je Huisvrouwen Bestaan Niet 2 kunt kijken.

10. The Nice Guys (16 juni)


De berooide privédetective Holland March (Gosling) gaat op zoek naar verdwenen porno-actrice, en komt tot de ontdekking dat hij bepaald niet de enige is. Onder regie van Iron Man 3-regisseur Shane Black. Lees hier waar je The Nice Guys kunt kijken.

11. La La Land (22 juni)


In de stad van de engelen Los Angeles wil seveerster Mia actrice worden. In de talloze audities die ze doet wordt ze steeds maar afgewezen. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen Jazzclub. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Lees hier waar je La La Land kunt kijken.

12. The Sisters Brothers (26 juni)

Lees hier de filmrecensie van The Sisters Brothers.

Hermann Kermit Warm is een vindingrijke en sympathieke man die volgens de Commodore iets belangrijks gestolen heeft. Broers Charlie en Eli Sisters gaan op weg naar Oregon City, waar Warm een goudmijn bezit. Lees hier waar je The Sisters Brothers kunt kijken.

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, NPO Plus, Ziggo en Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV