Nieuw op Disney Plus in juni 2020

Nieuw op Disney Plus in juni 2020
Van blockbuster Artemis Fowl tot de making-of van Frozen 2

Nieuws :

Langzamerhand begint de samenleving weer in beweging te komen en gaan steeds meer mensen weer aan het werk. Toch zal Disney+ ook in juni weer volstromen met nieuwe content om te kijken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

1. Zenimation (22 mei)


“Kom tot rust, ontspan en verfris je zintuigen met een momentje mindfulness met Zenimation van Walt Disney Animation Studios – een geanimeerde soundscape-ervaring.

2. The Art of Racing in the Rain (5 juni)


Een van de nieuwere 20th Century Fox-films, uitgebracht in augustus 2019. Door zijn band met zijn eigenaar, aspirant Formule 1-coureur Denny, leert de golden retriever Enzo dat de technieken die nodig zijn op het circuit ook kunnen worden gebruikt in het echte leven. Lees hier waar je The Art of Racing in the Rain kunt kijken.

3. Artemis Fowl (12 juni)


De nieuwe fantasyfilm van Shakespeare-regisseur Kenneth Branagh zou op 29 mei in de bioscopen verschijnen, maar valt nu op 12 juni bij iedereen in de thuisbioscopen te kijken. Lees hier waar je Artemis Fowl kunt kijken.

4. Cosmos: A Spacetime Odyssey


De alom geprezen documentaire, gepresenteerd door Neil deGrasse Tyson, katapulteert u door het universum van ruimte en tijd en brengt nooit eerder vertelde verhalen tot leven over de heroïsche zoektocht naar kennis en een beter begrip van de natuur. Lees hier waar je Cosmos: A Spacetime Odyssey kunt kijken.

5. Into the Unknown: Making Frozen 2 (26 juni)


We volgen een aantal belangrijke personen achter Frozen 2, zoals de regisseur/schrijver Jennifer Lee, regisseur Chris Buck en producent Peter Del Vecho. Ook komen de songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez in beeld en zien we de acteurs Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad, Jonathan Groff, Sterling K. Brown en Evan Rachel Wood aan het werk. Lees hier waar je Into the Unknown: Making Frozen 2 kunt kijken.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Videoland, NPO Plus, Ziggo en Amazon Prime Video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Disney Plus in juni 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV