Nieuw op NPO Plus in juni 2020

Nieuw op NPO Plus in juni 2020
Met onder meer Killing Eve seizoen 3

Nieuws :

Langzamerhand begint de samenleving weer in beweging te komen en gaan steeds meer mensen weer aan het werk. Toch zal NPO Plus ook in juni weer volstromen met nieuwe content om te kijken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

1. White House Farm, S1 (5 juni)


Het verhaal is gebaseerd op een moordzaak uit 1985, toen vijf mensen van dezelfde familie werden doodgeschoten op een boerderij in Essex. eremy Bamber (Freddie Fox) claimt dat de schizofrene Sheila de dader is, maar al snel komen er meer intriges aan het licht. Lees hier waar je White House Farm kunt streamen.

2. Vera, S9 (10 juni)


In de opener van seizoen negen onderzoekt Vera Stanhope (Brenda Blethyn) de moord op Joanne Caswell, een forensisch psycholoog in wording die levenloos werd aangetroffen op een vuilnisbelt. Lees hier waar je Vera kunt streamen.

3. Killing Eve, S3 (12 juni)


de verveelde MI5-agente Eve (Sandra Oh) en de extreem dodelijke Villanelle (Jodie Comer) hebben een wederzijdse obsessie. Aan de start van de derde reeks staat Villanelle op het punt te trouwen, niet wetende dat Eve nog leeft. Lees hier waar je Killing Eve kunt streamen.

4. Shetland, S4 (15 juni)


Shetland speelt zich af op de eilandjes net boven Schotland. Aan de start van het vierde seizoen heropent Jimmy Perez een oude 'cold case', wanneer de veroordeelde Thomas Malone (Stephen Walters) na 23 jaar in de gevangenis te hebben gezeten alsnog wordt vrijgesproken. Lees hier waar je Shetland kunt streamen.

5. Papadag, S2 (28 juni)


Een groep zeer verschillende vaders, die naast hun kinderen te maken hebben met (ex)partners, werk en ouders, pakken elke donderdag een moment waarop ze elkaar (in wisselende samenstelling) treffen bij de zandbak in het park. Lees hier waar je Papadag kunt kijken.

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, Ziggo en Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV