Pathé trakteert nog één keer op thuispremière van film Op Gepaste Afstand

Pathé trakteert nog één keer op thuispremière van film Op Gepaste Afstand
Coronafilm van 19 t/m 31 mei te zien via Pathé Thuis

Film :

Lees op Gids.tv hoe je Op Gepaste Afstand gratis kunt kijken.

Pathé Thuis heeft in de maand april al heel wat films uitgedeeld, maar gaat daar nog heel even mee door. De streamingdienst heeft namelijk vandaag een mooie actie omtrent de nieuwe film Op Gepaste Afstand.

Gids.tv laat weten waar je de film kunt zien
Via de social media-kanalen laat Pathé Thuis dinsdagochtend weten hoe je de film thuis kunt bekijken. Uiteraard voorziet Gids.tv je van deze informatie, zodat je precies weet waar en hoe je Op Gepaste Afstand kunt kijken en hoe je deze via je home entertainment system kunt streamen.

Het verhaal van Op Gepaste Afstand
Op Gepaste Afstand is een korte film van zo'n 25 minuten die in het teken staat van de coronacrisis. Het verhaal draait om Ilias en Eef, twee dertigers ontmoeten elkaar als het coronavirus is uitgebroken en de samenleving er heel anders uitziet dan normaal. De twee vreemden besluiten samen een dag door te brengen en wandelen in de uitgestorven straten van een stad die in lockdown verkeert. Acteurs als Noortje Herlaar, Tibor Lukács, Huub Stapel en Leo Alkemade zijn in deze film te zien, de regie is in handen van Jon Karthaus.

De film Op Gepaste Afstand gaat dinsdag 19 mei in ‘thuispremière’. Gids.tv houdt je op de hoogte van hoe en waar je deze film kunt bekijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pathé trakteert nog één keer op thuispremière van film Op Gepaste Afstand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV