Gids.tv klassieker: Recensie Crazy Rich Asians

Gids.tv klassieker: Recensie Crazy Rich Asians
Met Constance Wu en Henry Golding

Film :

Vanaf donderdag 21 mei staat de romantische komedie Crazy Rich Asians op Netflix. Na het zien van de vette trailer keken veel mensen uit naar deze moderne vertelling van het wereldberoemde sprookje Assepoester. Maar dan met geld, krankzinnig veel geld. Deze komedie komt naar Netflix, en daar mag de peperdure champagne wel voor opengetrokken worden. Proost!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Money, That's What I Want!
Rachel Chu is verloofd met Nick Young. Zij is een slimme Aziatische-Amerikaanse vrouw die is opgegroeid met een Chinese alleenstaande moeder, hij komt uit een ongelooflijk rijke en traditionele Singaporese familie. Het probleem? Nick nam nooit de moeite om Rachel over zijn rijke familie te vertellen. Wanneer een bruiloft de reden is voor de eerste ontmoeting van Rachel met haar schoonfamilie, blijkt dat vooral de kille moeder van Nick hier helemaal niet op zit te wachten.

Constance Wu en Koh Chieng Mun in de film 'Crazy Rich Asians'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Voor mensen die meer feelgood in hun leven willen biedt deze romantische komedie een heerlijke en buitengewoon vermakelijke twee uur, met een hysterische rijke familie in de hoofdrol. Alle leden van de familie komen voorbij in dit verhaal, met alle problemen die daarbij horen. De cast brengt deze productie naar een hoger niveau, met leuke hoofdrollen voor Rachel Chu (Constance Wu) en de charmante Nick Young (Henry Golding). Maar de actrice Awkwafina (The Farewell) steelt de show als de hysterische vriendin Peik Lin Goh van Rachel. Allemaal niet heel ingewikkeld, maar wel een lekkere en luxe wegkijker in bange tijden. Een leuke aanwinst voor de streamingdienst met de rode N.

Cast
Naast Contance Wu (Next Gen) en Henry Golding (A Simple Favor) zijn ook Michelle Yeoh (Tomorrow Never Dies), Awkwafina (Ocean's Eight), Chris Pang (Marco Polo), Lisa Lu (2012) en Gemma Chan (Mary Queen of Scots) te zien in deze film. De regie is voor Jon M. Chu (G.I. Joe: Retaliation).

Crazy Rich Asians staat vanaf 21 mei 2020 op Netflix. Genre: Comedy, Romantiek. Tijdsduur: 120 minuten. IMDb-score: 6,9.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV