Sander Lantinga vanaf 25 mei terug bij BNN(VARA) voor nieuw tv-programma

Sander Lantinga vanaf 25 mei terug bij BNN(VARA) voor nieuw tv-programma
Kan Sander De Klusjesmannen nieuw leven inblazen?

Nieuws :

Sander Lantinga vormt op de kop af vijftien jaar een succesvol radioduo met Coen Swijnenberg. Daarvan was een groot deel op 3FM, bij BNN. Nu is hij terug bij de omroep voor een tv-programma rondom duo's. Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's is vanaf maandag 25 mei wekelijks om 20.55 uur te zien op NPO 3.

Wat doet een eeuwig duoschap met iemand en hoe ervaren andere koppels zo'n intensief samenzijn? Om antwoorden op deze vragen te krijgen, portretteert Sander een aantal van de meest bekende en legendarische duo's van Nederland. De serie geeft hiermee een inkijkje in de psychologie die schuilgaat achter hun succes en de valkuilen die de duo's tegenkomen.

Klusjesmannen
Sander probeert in deze serie ook De Klusjesmannen terug te brengen. Lantinga was met Rámon Verkoeijen jarenlang dit fameuze duo. In deze niewe serie probeert Sander het gat te vullen met Bram Krikke, Gerard Ekdom en Kees Tol.

Deelnemende duo's
In de eerste aflevering staan de tv-duo's centraal. Zo gaat Sander langs bij Carlo Boszhard & Irene Moors en Arjen Ederveen (van Theo en Thea). Ook geeft Angela de Jong haar mening en vormt Sander met Bram Krikke de nieuwe Klusjesmannen.

In de tweede aflevering gaat Sander in gesprek met muziekduo's Nick en Simon en Charlie Lownoise & Mental Theo. Leo Blokhuis deelt zijn herinneringen aan legendarische muziekduo's.

Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's is vanaf 25 mei elke maandag om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sander Lantinga vanaf 25 mei terug bij BNN(VARA) voor nieuw tv-programma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV