Klassieke avonturenfilm Night at the Museum vanaf dinsdag op Disney+

Klassieke avonturenfilm Night at the Museum vanaf dinsdag op Disney+
Met Ben Stiller en Robin Williams

Kijktip :

Wanneer alle beelden in een museum tot leven komen... Knap dat een filmstudio daarvan een franchise kan uitpoepen. De eerste Night at the Museum is vanaf dinsdag 26 mei te zien op Disney+.

Het verhaal
De gescheiden Larry Daley (Ben Stiller) heeft altijd pech. Desondanks gelooft hij dat er iets groots voor hem staat te gebeuren. Dat blijkt wel als hij aangenomen wordt als nachtwaker bij het Museum of Natural History. Tijdens zijn diensten beginnen er vreemde dingen te gebeuren: iedereen en alles in het museum komt tot leven!

Tussenkop
De film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Milan Trenc, bracht veel geld op (ruim 471 miljoen) en wordt door de vele liefhebbers als klassieker gezien. Alhoewel de film het bij de critici niet goed deed, wilde de studio een vervolg (Night at the Museum: Battle of the Smithsonian in 2009) en zelfs een derde film (Night at the Museum: Secret of the Tomb in 2014), welke ook beiden op Disney+ te zien zijn.

Night at the Museum is vanaf 26 mei 2020 te zien op Disney Plus. Bekijk hier alle kijktips van week 21.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klassieke avonturenfilm Night at the Museum vanaf dinsdag op Disney+ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV