Badr Hari terug in de ring met een pikant duel, daarna Verhoeven?

Badr Hari terug in de ring met een pikant duel, daarna Verhoeven?
Badr Hari treft tegenstander die hij ooit natrapte

Nieuws

Hoewel velen er stiekem al op hoopten, wordt 3 maart in het Rotterdamse Ahoy niet de dag van de rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. Dat gevecht vindt waarschijnlijk pas in september 2018 plaats.

Hesdy Gerges zal op 3 maart de eerste tegenstander zijn van Badr Hari, zo meldt organisator Glory maandag. Het duel tussen de twee Amsterdammers, beide 33 jaar oud, vormt het hoofdprogramma van het kickboksevenement in Ahoy.

Badr vs. Hesdy

Hari en Gerges stonden in 2010 al eens eerder tegenover elkaar. Hari sloeg zijn tegenstander toen tegen de grond en gaf hem nog een onreglementaire trap na. Daardoor werd Badr Hari gediskwalificeerd en werd Gerges, die onder de Egyptische vlag uitkomt, als winnaar uitgeroepen.

De 33-jarige Hari meldde afgelopen oktober al dat zijn kickbokscarrière nog niet voorbij is. Een maand later kwam hij vrij na een gevangenisstraf van ruim zeven maanden. Hij zat een veroordeling uit wegens mishandelingen in het Amsterdamse uitgaansleven. Na zijn straf vertrok Hari naar Marokko om zich daar voor te bereiden op een terugkeer in de ring.

Net als Hari raakte Gerges de afgelopen jaren buiten de ring ook in opspraak. Hij werd veroordeeld wegens cocaïnesmokkel naar België, maar in 2016 werd dat vonnis in cassatie vernietigd.

In totaal zegevierde Gerges in vijftig van zijn 69 voorgaande partijen. Hari heeft 106 van zijn 118 kickboksduels gewonnen.

Tags: kickboksen, badr hari, glory, Hesdy Gerges

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »