Nieuwe Netflix-komedie The Lovebirds vanaf vrijdag op Netflix

Nieuwe Netflix-komedie The Lovebirds vanaf vrijdag op Netflix
Met Kumail Nanjiani (The Eternals)

Kijktip :

Er zijn de laatste weken al veel komedies op Netflix verschenen, wat niet altijd tot goede resultaten leidt. Er komt er deze week wel weer eentje bij. The Lovebirds is vanaf vrijdag 22 mei te zien op Netflix.

Lees hier komend weekend de recensie van The Lovebirds.

Het verhaal
Het koppel Eric (Kumail Nanjiani) en Julie (Issa Rae) staat op het punt een einde aan hun relatie te maken. Tijdens een vakantie in New Orleans raken ze onbedoeld betrokken bij een bizar moordmysterie. Gaandeweg proberen ze hun namen te zuiveren en de zaak op te lossen, terwijl ze erachter moeten zien te komen hoe ze hun relatie en avond gaan redden.

Bioscoop
Met recente komedies als Coffee & Kareem, Love, Wedding, Repeat en The Wrong Missy heeft deze film niet de meest indrukwekkende voorgangers. Het voordeel van The Lovebirds is dat, in tegenstelling tot haar voorgangers, de film gemaakt is om in de bioscopen te verschijnen. Op 14 maart zou de film in première gaan in de Amerikaanse bioscopen, maar wegens de uitbraak van het coronavirus werd de film uiteindelijk verkocht aan Netflix.

The Lovebirds is vanaf 22 mei 2020 te zien op Netflix. Bekijk hier alle kijktips van week 21.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Netflix-komedie The Lovebirds vanaf vrijdag op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier