Recensie: Color Out of Space is bizarre horror met furieuze Nicolas Cage

Recensie: Color Out of Space is bizarre horror met furieuze Nicolas Cage
Acteur laat bekende Cage Rage weer zien

Film :

Sinds 1 juni draait de film Color Out of Space in de Nederlandse bioscopen. Wanneer een mysterieuze meteoriet inslaat op het erf van de familie Gardner, komt de ware aard van Nicolas Cage naarboven. Zet je schrap voor een paar flinke Cage rage-momenten (woedeuitbarstingen) op het platteland zoals alleen deze cultheld dat kan. Lees hier de filmrecensie van Color Out of Space.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Een kosmische nachtmerrie
Nathan Gardner (Nicolas Cage) trekt zich met zijn gezin terug op het platteland. Wanneer op een nacht een meteoriet in de tuin neerstort, wordt hun rustige gezinsleven verstoord. De omgeving verandert in een gevangenis als een buitenaards organisme de boerderij langzaam maar zeker besmet.

Nicolas Cage en Brendan Meyer in de film 'Color out of Space'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: niet iedereen wordt enthousiast van dit soort films. Het verhaal vertelt traag een vrij kunstzinnig en over-de-top sciencefiction- en horrorverhaal, dat doet denken aan de klassieker The Thing - maar dan met een overdosis drugs. Acteur Nicolas Cage is als vader eindelijk op zijn plek in deze aparte horrorfilm en hij wordt bijgestaan door een leuke cast. Zijn personage, dat meerdere malen door het lint gaat, is een lust voor het oog en zorgt voor een lach op je gezicht. Mede dankzij de cultregisseur Richard Stanley wordt Cage weer op de kaart gezet, in deze aardige en kleurrijke productie. Nogmaals: niet voor iedereen. Drie sterren.

Cast
Naast Nicolas Cage (Ghost Rider) en Madeleine Arthur (To All the Boys I've Loved Before) is ook Joely Richardson (The Turning) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Richard Stanley (The Island of Dr. Moreau).

Color Out of Space is vanaf 1 juni 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: Horror, Sciencefiction. Tijdsduur: 111 minuten. IMDb-score: 6,2.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Color Out of Space is bizarre horror met furieuze Nicolas Cage of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV