Last Tango in Halifax seizoen 5 begint dinsdag op BBC First

Last Tango in Halifax seizoen 5 begint dinsdag op BBC First
Dramaserie over getrouwd stel

Kijktip :

Vanaf dinsdag 19 mei is de voor velen herkenbare comedy-dramaserie Last Tango in Halifax weer te zien op BBC First. In het vijfde seizoen zien we hoe het verdergaat met het getrouwde stel Alan en Celia, vertolkt door de veelgeprezen acteurs Derek Jacobi en Anne Reid.

Supermarkt
In de serie lopen komische en dramatische situaties door elkaar heen. Aan het begin van het vijfde seizoen zijn Alan en Celia alweer zeven jaar getrouwd - maar lang niet alles is koek en ei tussen het stel. Alan heeft een nieuwe baan bij een supermarkt en dit stelt hem voor een onverwachte uitdaging wanneer een belhamel uit de buurt vrienden met hem wil worden.

Problemen met een giraffe
Ondertussen zien we hoe de andere personages uit Last Tango in Halifax ook tegen de nodige problemen aanlopen. Gillian heeft op Far Slack Farm problemen met een giraffe en Caroline raakt op haar werk emotioneel betrokken bij een collega. Ondertussen komt Alans broer Ted uit Nieuw-Zeeland over voor een vakantie, maar de familie ontdekt al snel dat hij geen retourticket heeft gekocht...

Het vijfde seizoen van Last Tango in Halifax is vanaf dinsdag 19 mei wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Last Tango in Halifax seizoen 5 begint dinsdag op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV