Sprookjesfilm Maleficent: Mistress of Evil vanaf vrijdag op Disney+

Sprookjesfilm Maleficent: Mistress of Evil vanaf vrijdag op Disney+
Angelina Jolie opnieuw in de rol van 'Malafide'

Kijktip :

Disney verraste in 2014 met Maleficent, een moderne vertelling van het klassieke Doornroosje-verhaal door de ogen van de slechte 'Malafide'. Maleficent: Mistress of Evil is de sequel op deze bijzondere film en is vanaf vrijdag 29 mei te zien op Disney+.

Lees hier de Gids.tv filmrecensie van Maleficent: Mistress of Evil.

Het verhaal
Het verhaal speelt zich vijf jaar af na de dood van Koning Stefan. Aurora neemt de rol als koningin van The Moors op zich en wordt beschermd door Maleficent. Totdat Aurora op een dag ten huwelijk wordt gevraagd door prins Phillip. Zij moet nu echter de keuze maken of ze haar fantasierijk inruilt voor het koninkrijk Ulstead, waar al jarenlang vijandigheid heerst tussen beide rijken.

Angelina Jolie
Angelina Jolie en Elle Fanning keren in de sequel terug in de rollen van Malafide en Doornroosje. Nieuw zijn Michelle Pfeiffer in de rol van Koningin Ingrith en Chiwetel Ejiofor als Conall. Uiteindelijk bracht Disney de film in oktober 2019 uit, wat ze wereldwijd bijna een half miljard opleverde.

Maleficent: Mistress of Evil is vanaf 29 mei 2020 te zien op Disney Plus. Bekijk hier alle nieuwe releases op Disney Plus.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sprookjesfilm Maleficent: Mistress of Evil vanaf vrijdag op Disney+ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier