Nieuwe afleveringen DNA Onbekend beginnen donderdag op NPO 1

Nieuwe afleveringen DNA Onbekend beginnen donderdag op NPO 1
Wederom met Dionne Stax als presentatrice

Kijktip :

Na het vertrek van Caroline Tensen naar RTL nam voormalig NOS Journaal-lezer Dionne Stax haar taken over als presentatrice van DNA Onbekend. Vanaf donderdag 21 mei is het programma weer te zien op NPO 1 met nieuwe afleveringen, waarin Nederlanders op zoek gaan naar hun échte bloedverwanten.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van de nieuwe reeks beginnen we met het verhaal van Frank. Hij is ervan overtuigd dat het graf van zijn vader zijn échte vader herbergt, maar Franks broer heeft al zijn leven lang twijfels. Marco denkt zelfs dat zijn broer een andere vader heeft dan hij - en dus geen van beiden het kind zijn van hun vader. De situatie wordt gecompliceerder als Frank vertelt dat hij zijn moeder als kind heeft betrapt met een andere man. Was dit ook de vader van Frank? En wie is dan Marco's vader?

Pijnlijke familiegeheimen
Het tweede verhaal gaat over Theo. Hij kreeg op jonge leeftijd te horen dat de man van wie hij dacht dat het zijn vader was, niet zijn biologische vader is. Zijn vraag wie dan wél zijn echte vader is, wordt niet beantwoord. Nooit kon hij ergens met zijn vraag terecht, ook niet bij zijn moeder. Later in zijn leven hoort hij verschillende geruchten over wie zijn mogelijke biologische vader is. Een DNA-test moet Theo verlossen van de pijnlijke familiegeheimen.

De nieuwe afleveringen van DNA Onbekend zijn vanaf donderdag 21 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van DNA Onbekend terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe afleveringen DNA Onbekend beginnen donderdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV