Pathé Trakteert 19 mei: Op Gepaste Afstand, bekijk hier hoe je de film gratis huurt

Pathé Trakteert 19 mei: Op Gepaste Afstand, bekijk hier hoe je de film gratis huurt
'Coronafilm' met Noortje Herlaar en Tibor Lukács tot 31 mei gratis beschikbaar

Film :

Pathé Thuis heeft vorige maand verschillende films gratis ter beschikking gesteld en voegt daar op 19 mei nog eenmalig een bijzondere rolprent aan toe: Op Gepaste Afstand. De film, die in het teken staat van de coronacrisis, is tot het einde van de maand kosteloos te huren.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze film geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website van Pathé Thuis en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Je hebt tot 31 mei de tijd om dit te doen. Daarna heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal begonnen bent heb je 48 uur om deze af te kijken.

Verhaal
Op Gepaste Afstand is een korte film van zo'n 25 minuten die in het teken staat van de coronacrisis. Het verhaal draait om Ilias en Eef, twee dertigers die elkaar ontmoeten na de uitbraak van het coronavirus waardoor de samenleving er heel anders uitziet dan normaal. De twee vreemden besluiten samen een dag door te brengen en wandelen door de uitgestorven straten van een stad die in lockdown verkeert. Noortje Herlaar, Tibor Lukács, Huub Stapel en Leo Alkemade vervullen de hoofdrollen in de film, waarvan de regie in handen is van Jon Karthaus.

Bekijk de Instagram-post die Pathé zojuist over deze film plaatste hierboven. Hieronder zie je de trailer van Op Gepaste Afstand.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV