Nieuw seizoen Salvage Hunters: Classic Cars begint donderdag op Discovery

Nieuw seizoen Salvage Hunters: Classic Cars begint donderdag op Discovery
Met een echte James Bond-auto

Kijktip :

Vanaf donderdag 21 mei is het nieuwe seizoen van Salvage Hunters: Classic Cars te zien op Discovery. We volgen Drew Pritchard, liefhebber van klassieke auto's, en Paul Cowland van Turbo Pickers. Samen gaan ze op jacht naar interessante projecten om te restaureren.

Perfect restaureren
Na de restauratie is het de bedoeling om de klassieke auto's weer met winst te verkopen, maar dat is door Drews enthousiasme niet altijd even makkelijk. Zijn voorliefde voor designs is namelijk ook zijn achilleshiel: Drew wil de auto's het liefst helemaal perfect en stijlvol restaureren. Paul moet hem een beetje in toom houden, want onderaan de streep moet er ook nog wat overblijven.

James Bond
Het nieuwe seizoen van Salvage Hunters: Classic Cars belooft ook weer spectaculair te worden, met een aantal bijzondere auto's. Drew en Paul nemen onder meer een Fiat 13-Coupé en een Renault Clio Williams onder handen. Het klapstuk is echter een stijlvolle Sunbeam Alpine, de auto die beroemd werd door de James Bond-film Dr. No.

Het nieuwe seizoen van Salvage Hunters: Classic Cars is vanaf donderdag 21 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op Discovery. Lees hier waar je Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Salvage Hunters: Classic Cars begint donderdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV