Laatste aflevering Bed & Breakfast vrijdag te zien op NPO 1

Laatste aflevering Bed & Breakfast vrijdag te zien op NPO 1
Nog één keer zeuren over de kleinste dingetjes

Kijktip :

Door de jaren heen is Omroep MAX' Bed & Breakfast uitgegroeid tot een heuse culthit, met miljoenen kijkers. Mensen genieten met volle teugen van de zeurende bed & breakfast-houders, die soms de kleinste probleempjes nog willen aanstippen. Vrijdag is de laatste aflevering van dit seizoen te zien op NPO 1.

Zwembad
De laatste aflevering van Bed & Breakfast laat drie B&B's zien die allemaal een extra luxe bieden aan hun gasten: overal kun je een lekkere duik in het zwembad nemen. De reis gaat dit keer langs Zuid-Holland en Zeeland. De eerste nacht verblijven de ondernemers bij Ruben en Marianne, die vlakbij Roosendaal een B&B hebben. Naast zwemmen gaan de gasten ook skydiven.

Loopfiets
Vervolgens bezoeken de gasten de B&B van Hans en Joke in Zeeland. Hans moest in eerste instantie een beetje wennen aan alle 'vreemde zwembroeken' in zijn zwembad, maar ook hier kan gezwommen worden. Tot slot gaat men langs bij de bed & breakfast van Marielle en Ruud, die onder de rook van Rotterdam wonen. Eerst staat er een sportief uitje met een soort loopfiets op de planning, maar daarna kan ook hier gezwommen worden.

De laatste aflevering van Bed & Breakfast is op vrijdag 22 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Bed & Breakfast vrijdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier