Op deze datum komt Nederlandse hitserie Undercover seizoen 2 op Netflix

Op deze datum komt Nederlandse hitserie Undercover seizoen 2 op Netflix
Frank Lammers en Elise Schaap keren terug!

Nieuws :

Goed nieuws! Het tweede seizoen van de populaire misdaadserie Undercover is vanaf 6 september op Netflix te zien. Dat heeft de streamingdienst vandaag bekendgemaakt. Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes spelen wederom de hoofdrollen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Pablo Escobar van het zuiden
Voordat we verder gaan met Undercover seizoen 2, vatten we kort voor je samen waar deze Nederlandse serie ook alweer over gaat. Undercover vertelt het verhaal van de snoeiharde drugscrimineel Ferry Bouman, vertolkt door Frank Lammers. Bouman, ook wel de Pablo Escobar van het zuiden genoemd, is één van de grootste xtc-producenten ter wereld.

Frank Lammers en Tom Waes in de serie 'Undercover'

Rico Verhoeven doet ook mee!
Het tweede seizoen speelt zich één jaar na de gebeurtenissen van seizoen 1 af. Kim de Rooij (Anna Drijver) werkt inmiddels voor een mensenrechtenorganisatie en Bob (Tom Waes) is nog steeds agent. Wanneer ze op een illegale wapenhandel van Syrië naar België stuiten, gaat Bob weer undercover om meer te weten te komen. Ondertussen zit Ferry nog altijd in de bajes en probeert hij erachter te komen welke undercoveragenten hem gepakt hebben.

Eerder werd bekend gemaakt dat Rico Verhoeven een rolletje in de serie heeft gekregen. En als klap op de vuurpijl gaat er 'binnenkort' ook een seizoen 3 aan komen. Wanneer dat is weet nog niemand. Lees hier de serierecensie Undercover seizoen 1.

Cast
Naast Frank Lammers (Michiel de Ruyter) en Elise Schaap (Weg van Jou) zijn ook Anna Drijver (Loft), Tom Waes (Flikken Gent) en Raymond Thiry (Penoza) te zien in deze serie.

Undercover seizoen 2 is vanaf 6 september 2020 op Netflix te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV