Vanavond bij Beau: Wouter de Winther over versoepeling coronamaatregelen

Vanavond bij Beau: Wouter de Winther over versoepeling coronamaatregelen
Bekijk hier de gasten van 19 mei

Kijktip :

Premier Rutte maakte zojuist bekend dat de coronamaatregelen versoepeld worden. Een van de versoepelingen houdt in dat de horeca vanaf 1 juni weer open mag met maximaal 30 gasten. Onder andere Wouter de Winther is te gast om hierover te praten.

De gasten in Beau - dinsdag 19 mei

  • Premier Rutte en minister De Jonge maakten bekend dat de versoepelingen van de maatregelen rondom het coronavirus een feit zijn. Cafés, restaurants, bioscopen, theaters en middelbare scholen mogen vanaf 1 juni onder voorwaarden weer open.Wouter de Winther en Ernst Kuipers zijn te gast om hierover te praten.
  • De 47-jarige Hanneke de Marco ligt al zeven weken op de intensive care aan de beademing. Dat heeft veel impact op haar 19-jarige dochter Anna en op het gezin. Zij vertelt hoe zij de afgelopen periode heeft beleefd en hoe ze nu samen met haar vader en zusje hun Italiaanse familierestaurant draaiende houdt. B
  • Jelle en Dion Bakker zijn een wereldwijde hit. Ze hebben namelijk een knikkerkanaal op YouTube. Ze worden nu gesponsord door Last Week Tonight van John Oliver. Ze vertellen erover hoe dit is gelukt.
  • Het is voor inbrekers nu erg lastig om hun slag te slaan tijdens de coronacrisis. Ook zakkenrollers verdienen weinig geld nu iedereen op 1,5 meter afstand moet blijven.Tygo Gernandt vertelt hoe deze kwesties het startpunt vormden voor de satirische serie Covid Criminals Amsterdam. Ook Huub Smit en Marco Grandi schuiven aan.

Bekijk hier meer over de uitzending van Beau bij Gids.tv

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV