Hier kun je Grey's Anatomy seizoen 16 (terug)kijken

Hier kun je Grey's Anatomy seizoen 16 (terug)kijken
Razend populaire ziekenhuisserie

Nieuws :

Grey's Anatomy is een van de populairste Amerikaanse televisieseries. Er zijn inmiddels al zestien seizoenen gemaakt. Het huidige seizoen wordt wekelijks uitgezonden op Net5. Gids.tv zet op een rij hoe en wanneer je het kunt (terug)kijken.

Grey's Anatomy op tv
Net5 zendt het nieuwste, zestiende seizoen van Grey's Anatomy sinds begin 2020 wekelijks uit op dinsdagavond. Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn de opnames na 21 van de 25 afleveringen gestopt, waardoor het seizoen korter is geworden dan gepland.

Grey's Anatomy seizoen 16 gemist?
Helaas zijn de afleveringen niet terug te kijken via Talpa's platform KIJK.nl. Om het nieuwste seizoen terug te kijken is het dus wachten op de streamingdienst Videoland, waar seizoen 16 van Grey's Anatomy waarschijnlijk in januari 2021 toegevoegd wordt.

Grey's Anatomy seizoen 16 is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op Net5. Seizoen 1 tot en met 15 zijn te zien bij Videoland. RTL 8 herhaalt oude seizoenen elke werkdag om 18.35 en rond 23.30 uur, met vanaf 28 mei seizoen 10. Bekijk Grey's Anatomy seizoen 1-15.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hier kun je Grey's Anatomy seizoen 16 (terug)kijken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier