Detectiveserie Manhunt begint vrijdag 22 mei op NPO 2

Detectiveserie Manhunt begint vrijdag 22 mei op NPO 2
Colin Sutton onderzoekt gruwelijke moord

Kijktip :

Vanaf vrijdag 22 mei is de driedelige detectiveserie Manhunt wekelijks op de late avond te zien op NPO 2. Hoofdpersonage is inspecteur Colin Sutton (gespeeld door Martin Clunes), die belast wordt met het onderzoek naar een gruwelijke moord.

Zwaargewond
In de nieuwe serie (die begin 2019 voor het eerst te zien was op de Britse televisie) gaan we terug naar 19 augustus 2004. Op die dag wordt in het Londense Twickenham Green een jonge vrouw zwaargewond aangetroffen. Ze overlijdt uiteindelijk aan haar verwondingen en hoofdinspecteur Colin Sutton tast in het duister: van dader en motief ontbreken elk spoor.

Ware gebeurtenissen
Sutton kan niets anders dan alle middelen die hij tot zijn beschikking heeft inzetten om deze gruwelijke zaak op te lossen. In de zoektocht naar bruikbare aanwijzingen werpt de politie zich op camerabeelden, waarop een mogelijk verdachte auto in beeld komt. De serie Manhunt is gebaseerd op de ware gebeurtenissen rondom de moord op de Franse studente Amélie Delagrange en de daaropvolgende klopjacht op de seriemoordenaar Levi Bellfield.

De Britse misdaadserie Manhunt is vanaf vrijdag 22 mei wekelijks rond 22.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Manhunt terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Detectiveserie Manhunt begint vrijdag 22 mei op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier