Veronica Inside gaat ook in juni door met één uitzending per week

Veronica Inside gaat ook in juni door met één uitzending per week
Nog steeds genoeg te bespreken

Nieuws :

Hoewel alle internationale voetbalcompetities de afgelopen twee maanden stillagen, gingen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp onverschrokken door met het voetbal-praatprogramma Veronica Inside. Nu de bal langzaam weer begint te rollen, hebben de heren besloten om nóg wat langer door te gaan.

Coronavirus
De afgelopen maanden werd in Veronica Inside veelvuldig gesproken over de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, want de heren zijn niet voor één gat te vangen: over alles en iedereen hebben ze een mening. Vervolgens werden met een kritisch oog de beslissingen van de KNVB omtrent het niet uitspelen van de competities en de promotie-/degradatieregeling onder de loep genomen.

Eén keer per week
Met andere woorden, Veronica Inside is niet te stoppen. In de maand mei is Veronica Inside nog twee keer per week (op maandag en vrijdag) vanaf 20.30 uur te zien met een uitzending van een uur. Vanaf 1 juni zal Veronica Inside alleen nog op de maandagen te zien zijn, zoals gewoonlijk vanaf 20.30 uur. De laatste uitzending van het seizoen vindt plaats op 29 juni.

Veronica Inside is in mei elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Vanaf 1 juni is Veronica Inside elke maandag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gaat ook in juni door met één uitzending per week of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV