Serious Request 2017 dagelijks te zien op NPO 3

Serious Request 2017 dagelijks te zien op NPO 3
Goededoelenactie Het Glazen Huis in Apeldoorn

Kijktip :

Presentatoren Jan Versteegh en Eva Koreman doen vanaf vandaag iedere dag verslag van 3FM Serious Request 2017 op NPO 3. In het dagelijkse programma is te zien wat er die dag allemaal is gebeurd in en om Het Glazen Huis in Apeldoorn, waar drie 3FM-dj's geld inzamelen voor het goede doel.

Jan Versteegh presenteert de dagelijkse tv-uitzending

In de vrolijke setting van een café vol publiek, eigenlijk het clubhuis van Serious Request, wordt er muziek gemaakt, spreekt Jan Versteegh met BN’ers en gulle gevers, worden challenges gedaan en zien we wat er die dag allemaal is gebeurd in en om Het Glazen Huis. Onder anderen Robert ten Brink, De Jeugd van Tegenwoordig, Remy Bonjasky, Loes Haverkort, Chef’Special, Jan Kooijman, Saskia Weerstand, Marieke Elsinga en Ellie Lust komen langs.

Verslaggever Lex Uiting en het radioduo Mark en Rámon gaan iedere aflevering het land in om geld in te zamelen voor het goede doel. Eva Koreman peilt de sfeer op het plein en vraagt het publiek bij de brievenbus hoe ze geld hebben opgehaald.

In Het Glazen Huis in Apeldoorn zitten 3FM-dj’s Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen van 18 tot en met 24 december zonder eten opgesloten om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De actie vraagt dit jaar aandacht voor verscheurde families in natuurramp- en conflictgebieden: wereldwijd zijn meer dan vier miljoen mensen elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Serious Request 2017 is vanaf maandag iedere dag om 19:25 uur te zien op NPO 3. Daarnaast zendt NPO 1 vanaf dinsdag de hele dag door updates uit en is de gehele actie live te zien op NPO 101 en via de livestream van 3FM.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serious Request 2017 dagelijks te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV