Comedy-special Wat een Suikerfeest zaterdag te zien op NPO 1

Comedy-special Wat een Suikerfeest zaterdag te zien op NPO 1
Met Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer

Kijktip :

Van zaterdagavond 23 tot en met zondag 24 mei wordt de jaarlijkse ramadan feestelijk afgesloten met het Suikerfeest. Na een maand van vasten mogen moslims zich tegoed doen aan allerlei traditionele lekkernijen. Op NPO 1 wordt het Suikerfeest gevierd met de comedy-special Wat een Suikerfeest, gepresenteerd door Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer.

Bekende gasten
Dit jaar zijn zanger/presentator Gerard Joling, GroenLinks-fractieleider Jesse Klaver en presentatrice en vlogger Nienke Plas te gast. Zij vertellen aan de presentatoren en de kijkers hoe ze tradities, verjaardagen en (religieuze) feesten vieren. Uiteraard blijft ook de coronacrisis niet onderbelicht: hoe onderhouden Joling, Klaver en Plas familiebanden en vriendschappen in deze bijzondere tijd?

Feest voor iedereen
De show wordt opgeluisterd door stand-up comedy, muziek en intieme gesprekken met de gasten. Zo zorgen Amhali, Anuar en Verveer er samen met hun gasten voor dat het Suikerfeest een feest wordt voor iedereen - ondanks de coronamaatregelen. Voor de drie presentatoren draait het in Wat een Suikerfeest maar om één ding: mensen laten lachen. Niet om, maar mét elkaar.

De comedy-special Wat een Suikerfeest is op zaterdag 23 mei om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de special Wat een Suikerfeest terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Comedy-special Wat een Suikerfeest zaterdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier