Deense detectiveserie The Sommerdahl Murders begint zaterdag op NPO 3

Deense detectiveserie The Sommerdahl Murders begint zaterdag op NPO 3
Elke week een dubbele aflevering

Kijktip :

Vanaf zaterdag 23 mei is de Deense detective-/misdaadserie The Sommerdahl Murders wekelijks met een dubbele aflevering te zien op NPO 3. De serie speelt zich af in het plaatsje Helsingør, waar de recherce te maken krijgt met diverse moordzaken.

Meegesleurd
De recherche in Helsingør staat onder leiding van Dan Sommerdahl, die bij het oplossen van de zaken nauw samenwerkt met zijn vrouw Marianne. Zij is werkzaam in het technisch laboratorium en houdt zich bezig met het onderzoeken van bewijsmateriaal. Ook collega-rechercheur Flemming Torp speelt een belangrijke rol bij het oplossen van de moorden. Sommerdahl staat er echter om bekend zich helemaal mee laten sleuren door zijn werk.

Trouwdag
Sommerdahls fanatisme blijft niet zonder gevolgen. In de eerste aflevering lijkt alles echter nog rozengeur en maneschijn: Dan en Marianne staan op het punt hun 25-jarige trouwdag te vieren. De festiviteiten worden echter ruw verstoord als er een moordzaak opdoemt. Bij kasteel Kronborg wordt het lijk van een jonge vrouw aangetroffen. Tijdens de lijkschouwing wordt er een schokkende ontdekking gedaan.

De Deense misdaadserie The Sommerdahl Murders is vanaf zaterdag 23 mei wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van The Sommerdahl Murders terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deense detectiveserie The Sommerdahl Murders begint zaterdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier