Woensdag in Beau: minister Eric Wiebes over economische recessie en meer

Woensdag in Beau: minister Eric Wiebes over economische recessie en meer
De gasten van woensdag 20 mei

Kijktip :

De coronamaatregelen mogen per 1 juni dan versoepeld worden, een economische recessie is ook in Nederland onafwendbaar. Kan minister Eric Wiebes iets van die onzekerheid wegnemen? Woensdag is hij te gast in Beau.

Gasten in Beau - woensdag 20 mei

  • Het kabinet pompt opnieuw miljarden euro’s in de economie, maar een diepe recessie is daarmee niet te voorkomen. Te gast hierover is minister Eric Wiebes van Economische Zaken.
  • Fábio Viana en Daniël Schepers zijn twee keer in één maand tijd slachtoffer geworden van anti-homogeweld. Er zijn inmiddels drie verdachten aangehouden. Vanavond schuiven ze aan om hun verhaal te doen, samen met hun advocaat Sebas Diekstra en Mark Achterbergh, voorzitter van Roze in Blauw.
  • Alweer vijf jaar geleden brak Lil Kleine door met het nummer 'Drank en Drugs'. Sindsdien bouwde hij een imperium op en groeide uit tot één van de grootste artiesten van Nederland. Vorige maand bracht hij zijn nieuwe album Jongen van de Straat uit.
  • Nederland gaat steeds meer van het slot, maar hoe goed is die strategie uitgedacht? In het wekelijkse coronadebat worden Mark Rutte en Hugo de Jonge aan de tand gevoeld.Wouter de Winther en Floor Bremer geven hun analyse.

Beau is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: minister Eric Wiebes over economische recessie en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier